Maritiem

De beleving aan boord van een schip: van functioneel en ruimtebesparend tot comfortabel en luxe. Het maritieme interieur vraagt om een specialist, met kennis van kansen en beperkingen. Delade bouwt al jaren interieurs voor superjachten en binnenvaartschepen. Ontwerp, ontwikkeling en fabricage in eigen huis. Maatwerk en ontzorging voor opdrachtgevers in de zeescheepvaart, binnenvaart, cruise en pleziervaart.

Ultiem maatwerk


Opdrachtgevers zijn rederijen, werven, bedrijven en particulieren. Hun interieurdroom is onze uitdaging. Van totaalontwerp tot het kleinste detail, van een fraaie suite tot een turnkey compleet cruiseschip. Ultiem maatwerk, gemaakt door vakspecialisten met kennis van het niveau dat in de maritieme wereld verwacht wordt.


Hoge standaard

Gewaardeerd specialist in scheepsinterieurs word je niet zo maar. De internationale standaard ligt hoog. En dat betekent dat je je vak moet verstaan, trends moet volgen, en gebruik moet maken van duurzame materialen. Kwaliteit leveren, afspraken nakomen en presteren: ook al is het aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

Eén aanspreekpunt


Opdrachtgevers in de maritieme wereld zijn veeleisend. Ze houden van korte lijnen en één aanspreekpunt. Daarom is het ideaal dat Delade alles van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud onder één dak heeft. Ook de fabricage van meubels, het stofferen: alles gebeurt binnen dezelfde muren. Door specialisten met dezelfde jarenlange ervaring, die bereid zijn tot het uiterste te gaan voor een tevreden klant.


Renoveren, wij kunnen het

Een nieuw interieur kan van een gedateerd schip weer een lust voor het oog maken. Een tweede leven voor schepen of jachten, door het interieur of opbouw te renoveren of te restaureren.  Niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden. De historie koesteren, of juist ultiem moderniseren. Een vakkundig vernieuwd scheepsinterieur is een lust voor het oog: Delade kan het allemaal realiseren.